cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

La Plataforma de Sant Jordi denuncia el «menyspreu» del regidor Rodríguez

Asseguren que tirà al fems documentació sobre la macrodepuradora

La plataforma de Sant Jordi-s'Aranjassa en defensa del Prat acusà ahir de poca sensibilitat sobre la problemàtica de la zona el regidor José María Rodríguez, tercer tinent de batle de l'Ajuntament de Palma.

Segons les fonts, «el passat 15 d'agost una quarantena de veïns i veïnes de Sant Jordi, convocats per la Plataforma en Defensa del Prat, varen entregar a les autoritats assistents a la missa que se celebrava a Sant Jordi, un llibret i una làmina on es posen de manifest els problemes que pateix la zona: renous procedents de l'aeroport, contaminació atmosfèrica, contaminació de les aigües subterrànies i dels sòls per la mala gestió de la depuradora, males olors... i l'oposició a la construcció de la nova macrodepuradora».

«Entre les autoritats assistents es trobava el regidor de l'Ajuntament de Palma, el senyor Rodríguez. Aquest va demostrar una vegada més la seva poca sensibilitat sobre la problemàtica de la zona, en llançar a la paperera la documentació que se li va entregar».

Sembla que un membre de la Plataforma va recuperar els papers tirats i els hi va retornar. Davant d'aquests fets Rodríguez va manifestar que ja els tenia i que la Plataforma tenia les portes obertes de l'Ajuntament. «Recordem que la Plataforma en Defensa del Prat va sol·licitar el passat 14 de juliol una entrevista amb els representants de l'Ajuntament de Palma, sense haver-ne obtingut cap resposta».

Per la seva banda, fonts properes al regidor Rodríguez explicaren que, «efectivament, el regidor va rebre la documentació i, després d'haver-la llegida, la diposità a una paperera perquè té tots aquests documents en el seu despatx i els coneix perfectament».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris