cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

L'escriptor Guillem Frontera obre el cicle sobre la premsa i el poder mediàtic

El periodista mallorquí intervé demà com a conferenciant a l'hotel Cala Galdana

L'escriptor i periodista mallorquí Guillem Frontera, membre del Consell Editorial de Diari de Balears, intervé demà vespre en el tradicional cicle de tertúlies de l'hotel Cala Galdana de Ferreries per exposar la seva particular visió entorn d'El poder mediàtic a les Illes Balears. L'acte es durà a terme a les 20 hores al saló Artur Pomar d'aquest mateix establiment.

Frontera, que ha estat el coordinador de l'edició en català del Die Balearen de l'arxiduc Lluís Salvador d'Àustria, serà el segon protagonista del cicle sobre la premsa i el poder mediàtic, que també durà fins a Menorca els periodistes Pedro Altares, Matías Vallés i Arcadi Espada, coneguts a nivell estatal i local. La xerrada inaugural va ser a càrrec de l'expresident del Parlament Europeu José María Gil Robles, qui parlà de la construcció europea.

Guillem Frontera (Ariany, 1945) aconseguí el 1965 el premi de poesia Ciutat de Palma (El temps feixuc) i el 1968 el de novel·la (Els carnissers). A més, ha adaptat al teatre la novel·la Mort de dama, de Llorenç Villalonga, i L'avar, de Molière, i ha escrit guions originals per a Televisió Espanyola i TV3.

Frontera dirigí, entre els anys 1996 i 1998, la Gran Enciclopèdia de la Pintura i l'Escultura a les Balears i fou codirector de la col·lecció La sínia, de l'editorial Daedalus.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris