cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Els venedors es neguen a muntar perquè no estan d'acord amb la nova ubicació

Les parts implicades arribaren a un acord de bona voluntat per a les properes setmanes

La tensió i la incorformitat tornaren a aparèixer al mercat dels dilluns de Manacor. Els venedors ambulants que tenen lloc entre el carrer Antoni Galmés i la plaça del Cós es negaren a muntar els trasts perquè no estaven d'acord amb la ubicació que l'Ajuntament els havia donat. «Nosaltres ens volem col·locar a cada costat de carrer, però ells volen que estiguem al centre de la calçada, no hi estam d'acord i per això no hem muntat», va explicar un grup de venedors. «Ja que ens hem hagut de traslladar volem estar a gust», comentaren.

Segons diuen els venedors del mercat, els comerços tampoc no els permeten muntar les paradetes perquè volen que els seus mostradors quedin totalment a la vista de la gent i que els accessos quedin lliures, «no volen la parada davant el seu portal. Nosaltres trobam que sí que s'han de deixar accessos al comerç, però ells també han de tenir en compte la nostra comoditat», afirmen.

De la seva banda, la regidora de Comerç, Conxa Gil (PSM) es va veure obligada a tornar a convocar una reunió improvisada entre comerciants i venedors ambulants per intentar arribar a un acord favorable a les dues parts implicades. Segons Gil, «s'ha arribat a un acord en què tant uns com els altres hem cedit. Els venedors es col·locaran als costats del carrer però els accessos per als comerços tindran una amplada considerable, d'aquesta manera esperam que tothom estigui content». La regidora de Comerç va explicar que l'Ajuntament haurà de tornar a marcar l'asfalt perquè cada un sàpiga on situar-se. A més, cada dues parades es deixarà un pas perquè els vianants puguin creuar amb més facilitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris