nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

Els mínims ingressos que aporten els barets perjudica el servei a les platges

La costa del poble està desatesa i no aporta grans beneficis al Consistori

Els ingressos que arriben a l'Ajuntament de Campos a través de la concessió dels barets de les platges impedeix que el consistori pugui invertir més pressupost en el manteniment dels serveis de vigilància i neteja de la costa.

El regidor a l'oposició Joan Juan (PSM) explica que «les platges estan molt desateses, la vigilància hi és deficient i totes les mesures que pren l'Ajuntament per a neteja i seguretat són insuficients». En aquests moments els sis barets que són de concessió municipal ingressen 44 milions de pessetes a l'any en el pressupost local.

Un exemple de les mínimes entrades és la comparació que es pot fer amb el baret de cala Mondragó de Santanyí. Mentre aquest ingressa 20 milions per any, els sis barets de Campos en total només en paguen 44.

El regidor Juan explica que «la concessió es va donar fa deu anys i es va fer de manera irregular. Ara el problema continuarà durant deu anys més perquè és una conseqüència de la mala gestió. A més, si ara aquests milions que paguen són una xifra reduïda, encara ho serà més d'aquí a deu anys».

Costes cedeix la concessió dels barets als diferents ajuntaments perquè aquests puguin treure un profit de la posterior concessió. Juan afirma que «ara el consistori no pot culpar Costes si no té doblers per mantenir les platges cuidades i treure més beneficis del turisme que entra a les platges».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris