cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

El PSM exigeix a Cort un programa de neteja de les zones no urbanes

Els nacionalistes demanen que es contracti personal a l'atur

El grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma demanà ahir que Cort planifiqui un programa de neteja de residus a les zones no urbanes de Palma i que es coordini l'execució del pla amb la resta d'institucions competents. El PSM vol que Cort contracti personal laboral en situació d'atur per tal de procedir a la neteja d'aquests espais i que es faci complir les ordenances municipals amb celeritat per tal d'evitar la proliferació de deixalles a tot el municipi.

Segons el nacionalistes, «a determinats indrets del terme municipal, a zones que qualificaríem de no urbanes, s'hi estan dipositant tot un conjunt de deixalles, residus sòlids urbans». En general són espais que es troben a voreres de camins i carreteres, a boscs, a envoltants de zones rústiques i fins i tot a prop d'instal·lacions com les esportives de la perifèria.

Els nacionalistes afirmen que la dispersió de competències entre l'Ajuntament, el Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears i l'Administració de l'Estat, dificulta de vegades la planificació i l'eficàcia, però coneixedors del problema competència, «creim que avui en dia és perfectament viable una planificació conjunta».

El PSM ha denunciat en nombroses ocasions la manca de neteja i la manca de senyalització de determinats Béns d'Interès Cultural del terme municipal com puguin ser coves o restes arqueològiques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris