nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

Mamà, viuré amb vosaltres fins als quaranta!

El preu dels habitatges de lloguer es dispara en els darrers dos anys a remolc dels de compra

«Bones, volia llogar un pis, tenen res de dues o tres habitacions al voltant de les seixanta o setanta mil pessetes?». La telefonista de l'agència immobiliària encara riu de l'ocurrència, perquè sap que en ple estiu això que demana el client no és molt difícil. És impossible.

L'augment del preu dels habitatges en els darrers temps també ha tingut una repercussió directa sobre el mercat immobiliari de lloguer, que en els darrers dos anys ha esdevingut impossible. Per una oportunitat que hi ha, són molts els que acaben pagant una absurditat o bé renunciant al somni d'independitzar-se dels pares.

La situació immobiliària és tan dramàtica que en aquests moments es lloguen pisos moblats de tres habitacions per 110.000 pessetes, però al final d'Eusebi Estada, una zona molt allunyada del centre i per la qual es pagaven fins ara cinquanta mil pessetes menys.

Si ens movem de cap a l'interior de Palma els preus es disparen, ja que per exemple un pis a la zona de la Llonja de 90 metres quadrats costa 150.000 pessetes mensuals "i heu de tenir en compte la dificultat implícita de agafar el son en aquesta barriada. Una altra de les absurditats que es demanen per un espai on viure: «Portopí, petit estudi (per a una persona) 20 metres quadrats, 52.000». Sort que fins i tot el mateix anunciant ha deixat ben clar que el pis és per a una persona.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris