cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El rei i Schroeder es trobaren ahir per parlar sobre qüestions comunes a Espanya i Alemanya

La reunió, que es perllongà una hora i quart, tingué lloc durant el matí a Marivent en un clima de «gran cordialitat»

El rei Joan Carles i el canceller alemany, Gerhard Schroeder, conversaren ahir al matí sobre diversos aspectes de les relacions bilaterals entre Espanya i Alemanya durant la reunió que celebraren en el palau de Marivent, a Palma, informaren fonts de la Casa del rei. L'entrevista es perllongà durant una hora i quart, en un clima de «gran cordialitat», marcat per les circumstàncies en què s'ha produït aquesta visita del canceller.

Schroeder ha aprofitat la seva estada a Mallorca, on passa les vacances estiuenques amb la seva família, per parlar amb Joan Carles en el palau de Marivent, residència estiuenca de la família reial espanyola. Segons les fonts, el rei i Gerhard Schroeder tractaren, durant la seva conversa, diversos afers relatius a les actuals relacions entre Espanya i Alemanya, especialment en el marc de la seva participació a la Unió Europea. Durant l'estada estiuenca de la família reial a Mallorca, Joan Carles compatibilitza activitats estrictament privades amb el treball de despatx.

Dilluns passat, el rei s'entrevistà amb el president del Govern central, José María Aznar, en un despatx habitual del mes d'agost, mes en el qual el cap de l'Executiu comença les seves vacances estiuenques. De la seva banda, Gerhard Schroeder també ha deixat momentàniament el seu descans per reunir-se a Mallorca amb el president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, i amb el nou secretari general dels socialistes, José Luis Rodríguez Zapatero.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris