nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Cort impulsarà un gran casal per a joves europeus i també palmesans

Es Refugi de Bellver i Son Llàtzer són les millors opcions

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma està treballant de manera decidida per construir un gran casal de colònies i intercanvis en el terme municipal. Tot i que encara no hi ha res decidit, les dues opcions que han pres més força en el decurs del darrer més són la finca d'Es Refugi de Bellver i les cases de Son Llàtzer, i en una de els dues propietats municipals es construirà el centre.

Segons va explicar a Diari de Balears el regidor de Joventut, Jordi Llabrés, aquest casal ha de ser l'eina que potenciï els intercanvis a nivell europeu entre els joves de les diferents zones del continent i també entre els joves de les diferents comunitats autònomes. El que a principi de legislatura havia de ser simplement una àrea d'acampada, s'ha convertit ara en un projecte molt més ambiciós que Jordi Llabrés vol tenir enllestit amb vista a la propera temporada estival. «Ha de servir per fer congressos, activitats juvenils i sobretot per potenciar els intercanvis i les relacions entre els joves de les diferents zones europees, perquè nosaltres creim que d'aquests intercanvis poden sortir experiències molt enriquidores per als joves palmesans».

El municipi de Palma està necessitat d'una gran infraestructura d'aquest tipus, ja que en aquests moments tan sols es compta amb l'Alberg de la Platja de Palma, que és del tot insuficient. La millor de les dues opcions que maneja el departament de Joventut de l'Ajuntament de Palma són les cases d'Es Refugi de Bellver, ja que es troben en un entorn molt apte per a activitats a l'aire lliure "el bosc de Bellver té un total de vuit hectàrees", i a la vegada està molt ben comunicat amb el centre de la ciutat a través d'una de les principals línies d'autobus. També està molt a prop de llocs d'esbarjo nocturn. Quant a les cases de San Llatzer, ens podem trobar amb el problema de la seva llunyania del centre de la ciutat, que dificulta una mica l'agilitat dels desplaçaments. Aquest casal estarà obert a totes les entitats registrades i censades a Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris