cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

El PSM demana a Cort que retiri una publicitat d'ASI de Son Malferit

Asseguren que el missatge atempta contra la nostra cultura

El grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma va demanar ahir la retirada immediata d'una publicitat que el partit polític ASI té instal·lada en el camp de futbol de Son Malferit, ja que els nacionalistes asseguren que aquesta publicitat «ataca la llengua i la cultura de les Balears».

El missatge que el partit que lidera Joaquín Rabasco ha col·locat en aquesta instal·lació esportiva diu: «En el 2003 podrás estudiar en tu lengua. Sin imposiciones», en una clara referència a l'ensenyament del castellà. Segons els nacionalistes, aquesta tanca publicitària ha estat autoritzada pel consistori palmesà i se n'han cobrat tot un seguit de doblers.

Els regidors del PSM consideren molt greu que en unes instal·lacions municipals s'autoritzi aquest tipus de publicitat i el regidor Gabriel Barceló assegurà que «no entenem «la manca de sensibilitat de l'equip de govern del Partit Popular de Palma, que permet publicitat d'un partit polític que menysprea la nostra cultura». Segons va explicar el regidor nacionalista, aquesta tanca s'ha instal·lat no fa gaire temps i la quantitat ingressada per l'Ajuntmaent de Palma es mou al voltant de les vuit-centes mil pessetes.

La sol·licitud de retirada immediata d'aquesta tanca es deu a la seva ubicació, dins unes instal·lacions que pertanyen a l'Ajuntament de Palma. «Nosaltres no ens oposam que aquest partit polític digui allò que vulgui i emeti el seu missatge de manera lliure, però no podem consentir que un missatge en contra de les nostres llengua i cultura ocupi un espai dins un terreny municipal. Aquesta tanca no s'ha de llogar amb aquesta finalitat».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris