cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

La Sala obre un expedient d'infracció urbanística a un regidor del PP-IPIS

Els ecologistes volen tal actitud sempre i no sols amb enemics polítics

La regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sóller va iniciar ahir els tràmits per obrir un expedient d'infracció urbanística al regidor de l'oposició (PP-IPIS) Sebastià Moragues.

Aquesta passa s'ha fet després que arribassin a l'Ajuntament notícies de les obres presumptament il·legals iniciades per aquest en una caseta de la seva propietat situada devora la via del tren de Sóller, al camí de la Torrentera. Segons la informació de què es disposa a l'Ajuntament, Moragues havia demanat permís per col·locar una teulada a la caseta, ja que la coberta d'aquesta està formada per un terrat. Tot i això, el regidor no es limità a fer l'obra de condicionament sol·licitada, sinó que en comptes de cobrir la caseta va aixercar un sostre damunt.

L'obra està ja molt avançada i, segons va manifestar la regidora d'Urbanisme, Rosa Chico, els zeladors municipals han realitzat ja les fotografies de la construcció per iniciar-ne l'expedient sancionador. Chico assegurà que ella mateixa ha advertit verbalment el regidor de l'inici de l'expedient, i li ha dit que tomi immediatament l'obra construïda si no vol agreujar més el problema.

També s'ha de dir que la construcció començada pel regidor de l'oposició s'hauria fet també ocupant la zona de servitud de la línia fèrria. Per a això, es necessita un permís explícit de la Conselleria d'Obres Públiques que, segons sembla, tampoc no existeix.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris