cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Font: «Munar està agenollada i a les ordres d'Antich»

El PP titlla el primer any de legislatura en el Consell com «un fracàs»

El portaveu del grup del PP en el Consell de Mallorca, Jaume Font, acompanyat de Maria Salom, qualificà ahir de «fracàs rotund» la gestió realitzada pel govern de la institució insular (UM i PSM) en aquest primer any de legislatura perquè «no hi ha plantejaments ni objectius comuns entre els partits que integren el Pacte de Progrés, situació que es remunta a la passada legislatura, per la qual cosa ja són cinc anys en què ens trobam així».

Després del primer any de l'actual legislatura, Font denuncià que el Consell de Mallorca «no ha realitzat cap acció dirigida a potenciar la unió entre els mallorquins i a oferir-los una certa tranquil·litat de cara al futur». El portaveu del PP criticà «la manca de planificació i coherència que hi ha en el pacte, demostrada en algunes ocasions en què aquests partits han votat coses diferents i s'han posicionat uns contra els altres».

Per Jaume Font, resulta «patètic l'escàs treball que s'ha realitzat durant aquest any en el govern insular». També manifestà que la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar (UM), «està agenollada i a les ordres del president de l'Executiu autonòmic, Francesc Antich. En aquest sentit, és l'esquerra la que marca el ritme. UM no està demostrant una personalitat pròpia per dur endavant el govern de Mallorca».

D'altra banda, Font criticà molt durament que l'equip de govern del Consell no estigui donant resposta a les peticions d'informació que planteja el PP. En concret, es referí «al pagament, durant la passada legislatura, d'estudis i assessories realitzades per persones que ara dirigeixen la institució. Ja fa un any que demanàrem aquesta informació i encara l'estam esperant. Si d'aquí a final d'any no ens ha arribat aquesta documentació sol·licitada, prendrem altres mesures o altres vies. Tot això demostra que no hi ha transparència. No donen llum».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris