nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

Sis policies foren necessaris per reduir un francès expert en arts marcials

L'home es resistí a ser separat de la seva companya quan aquesta va ser detinguda

Fins a sis policies foren necessaris per reduir un ciutadà francès que es va resistir a ser separat de la seva companya dins les dependències del quarter de la Policia de Sant Ferran. Segons fonts de la Policia Local de Palma la parella provocà aldarulls, primer a un establiment hoteler del carrer Joan Miró i, posteriorment, al dipòsit municipal de detinguts.

Es tractava d'una dona de 29 anys d'edat i el seu company de 32, tots dos ciutadans de nacionalitat francesa. L'home, en veure que la seva parella quedava arrestada pels incidents de l'hotel, es negà a abandonar el dipòsit de detinguts i mostrà una actitud agressiva contra els policies, i hagué de ser reduït a la força. Els fets tingueren lloc a les 5.30 de la matinada de diumenge passat, quan la Policia Local fou requerida a l'establiment hoteler. Allà una dona es dedicava a tirar cadires des de la terrassa a la via pública, i a més havia agredit una altra dona, que realitza funcions de vigilant de seguretat de l'hotel.

Els agents detingueren l'autora dels aldarulls, identificada com a P.C. i per la seva banda, el seu company, B.K., s'oferí per acompanyar-la al quarter de Sant Ferran. Un cop a les dependènices policíaques, l'home insistí en la intenció de no separar-se de la detinguda i de compartir-hi la cel·la. Els intents amistosos dels agents per fer-lo fora resultaren infructuosos i la disputa verbal pujà de to.

En aquest punt l'home va tractar d'intimidar els policies, i els va fer saber que havia complert una condemna per assassinat al seu país. A més, es va llevar la camiseta per exhibir la seva musculatura alhora que assegurava ser un expert en arts marcials.

Mestrestant, la dona continuava amb la discussió víctima d'una gran excitació nerviosa i, en el moment en què una unitat tractava de procedir al trasllat a la cel·la, el seu company començà a agredir els agents, i hi va ser necessària la intervenció de fins a 6 efectius de la Policia i l'ús d'esprai denfensiu per reduir l'home, a causa de la seva extraordinària corpulència. Tambè la dona propinà cops i empentes als policies que la custodiaven.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris