cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Becaris, una altra manera de passar l'estiu

Tretze estudiants treballen a l'Ajuntament, on tenen un primer contacte amb el món laboral

Hi ha estudiants que quan arriba l'estiu no fan vacances. És el cas dels becaris de l'Ajuntament d'Alcúdia. Aquests joves s'han estimat més tenir un primer contacte amb el món professional i així completar la seva formació acadèmica, abans de retornar el mes d'octubre a les seves classes a la Universitat. Els becaris s'encarreguen de fer feina en diverses àrees de gestió en els mesos que molts funcionaris aprofiten per agafar les seves vacances.

Enguany els becaris són tretze i les seves edats van dels 19 als 26 anys. La majoria són d'Alcúdia però també n'hi ha d'altres municipis. Quatre de les becàries s'encarreguen d'atendre el públic i de gestionar el Punt d'Informació Jove, Lorena Herrero, Belén Morell, Fàtima Sánchez i Maria Rocamir. Estan cursant les carreres de Treball Social, Educació Social i Pedagogia.

Josep Lluís Caldentey, estudiant d'Informàtica, i Àngel Chicote, estudiant de Turisme, treballen al departament d'informàtica. Josep Lluís fa les pàgines web de l'Ajuntament i Àngel tradueix pàgines a l'anglès i a l'alemany. Joana Adrover cursa Comunicació Audiovisual a la Universitat Europea de Madrid i Josep Martí està a punt d'acabar Periodisme a la Pompeu Fabra de Barcelona. Aquests mesos estan col·laborant a la ràdio municipal.

Antoni Ques estudia Dret i fa feina a batlia-secretaria. La seva tasca és fer inventaris de sessions, d'escriptures. També fa resums de convenis urbanístics entre l'Ajuntament i particulars.

Cristina Noguera és estudiant d'Economia i fa feina al departament d'intervenció, resumeix els comptes generals per dur al Tribunal de Comptes, fa quadres d'amortització de préstecs i ordena expedients d'intervenció de l'Ajuntament i dels patronats en els quals aquest participa.

Enric Bisbal és un estudiant de Geografia que s'encarrega de realitzar un mapa toponímic del municipi. Per determinar els topònims i la seva localització consulta el cadastre. La seva tasca haurà de ser continuada per altres especialistes un cop que acabi el seu període com a becari. Finalment, Xavier Terrassa passa l'estiu fent feina a la depuradora i estudia Enginyeria Industrial, i Pere Sastre, futur biòleg, fa anàlisis d'aigua per a Medi Ambient.

Encara que tots aquests becaris tenen tasques ben diverses dins l'Ajuntament, sempre troben un moment cada matí per fer un descans i reunir-se a l'hora del berenar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris