nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Es Migjorn Gran no vol la moratòria per a la urbanització de Sant Tomàs

El ple de l'Ajuntament demana per unanimitat l'exclusió dels terrenys afectats

El ple de l'Ajuntament des Migjorn Gran ha acordat, per unanimitat, demanar al Consell de Menorca que exclogui els terrenys de Sant Tomàs de la moratòria urbanística.

La proposta va ser consensuada pels portaveus dels grups municipals de l'equip de govern (Acord per es Migjorn Gran) i l'oposició (PP), Mandi Seguí i Antoni Borràs respectivament. En el transcurs de la sessió plenària que es va celebrar dijous al vespre, govern i oposició varen coincidir a expressar la seva sorpresa per la inclusió de Sant Tomàs en les mesures cautelars que la setmana anterior va aprovar el ple del Consell de Menorca, amb la suspensió de llicències durant els pròxims dos anys.

Les intervencions dels regidors en aquest tema coincidiren en una mateixa qüestió: que la moratòria afecta les 24 parcel·les que resten sense edificar, de les quals sis corresponen a l'Ajuntament.

Ni govern ni oposició no comprenen la inclusió dels terrenys de Sant Tomàs en la moratòria quan s'ha reduït un 30 per cent la població prevista a la zona d'ampliació, que ha passat de 1.059 a 741 places; i s'han unificat les tres àrees hoteleres en una única zona. El ple des Migjorn Gran acordà notificar al Consell Insular de Menorca el conveni subscrit el passat 19 d'abril per l'Ajuntament i Agrytursa, promotora de l'ampliació de Sant Tomàs.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris