algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Els veïns de Cortijo Alto estan molests amb la brutor que fan algunes obres

Fa prop de dos mesos que la pols i l'arena no els deixen obrir les finestres de ca seva

Alguns veïns de Cortijo Alto de Can Picafort es queixen des de fa dos mesos de les obres d'urbanització i construcció que es duen a terme als terrenys del polígon 11. Les obres provoquen una forta emissió de pols i arena sense que hi hagi cap mesura per evitar la seva transmissió per l'entorn. La pols es filtra dins les cases, la qual cosa no permet als veïns tenir les finestres de casa seva obertes, amb el consegüent agreujament de la forta calor d'aquests dies.

També es queixen, els residents, de la pols d'un solar on s'ha fet el desmuntatge per fer-hi unes obres. Una veïna afectada va formular una denúncia administrativa davant l'Ajuntament, després d'haver-se queixat reiteradament de forma verbal davant els responsables municipals. Des de l'Ajuntament se li va fer saber que el 10 de juliol el delegat de Can Picafort i regidor d'Urbanisme, Fèlix Estelrich, va donar instruccions als constructors del polígon 11 en el sentit que es complissin les ordenances vigents sobre obres en execució.

Ahir les obres continuaven, si bé les ordenances municipals determinen que durant el mes d'agost s'han de paralitzar per no molestar els estiuejants, turistes i residents. D'altra banda, una de les veïnes de Cortijo Alto es queixa del renou que provoca una de les obres ja des de les sis del matí, quan les mateixes ordenances assenyalen que s'ha de començar a partir de les vuit, per evitar molèsties.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris