nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El PSIB denuncia el tancament de la biblioteca municipal de Son Cladera

Asseguren que els responsables de Cort s'han comportat de manera negligent

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Palma denuncià ahir que la biblioteca de barriada de Son Cladera està tancada des de fa més d'un mes. Segons va explicar el regidor Santi Morey, «la biblioteca va tancar les seves portes el trenta de juny i resulta que s'ha acabat el contracte amb l'empresa que gestiona de manera indirecta aquest centre. Cort encara no ha contractat una nova empresa ni ha renovat el contracte d'aquesta, amb la qual cosa la biblioteca roman tancada».

Segons els socialistes, l'obertura de proposicions per a l'adjudicació no es produirà fins el proper 14 d'agost, mentre que el termini màxim d'adjudicació del concurs serà de tres mesos. «Això suposa que la biblioteca estarà tancada durant diversos mesos simplement pel menfotisme del PP en aquesta matèria». El regidor socialista explicà que la gent de la barriada està bastant molesta amb el tancament d'aquest centre, ja que la biblioteca té un caràcter familiar i és molt freqüentada per persones grans i per infants.

«No pot ser que la biblioteca es passi tancada pràcticament un quart de l'any. Nosaltres no volem negar a ningú el dret de les seves vacances, però allò que no és normal és que un centre públic, un servei municipal, deixi d'aportar el seu servei perquè una empresa privada considera que ha de ser així. El que ha de fer aquesta empresa és fer un contracte de substitució durant un mes, no es pot deixar sense servei de biblioteques aquesta ciutat, una ciutat de primer ordre».

La situació va ser qualificada de negligència per part del Partit Popular pel regidor socialista, que va exigir a Cort que es faci una previsió acurada i que «tres mesos abans que acabin els contractes d'explotació de les diferents empreses, es redactin els nous concursos i s'adjudiquin per tal que els centres no hagin de tancar ni un sol dia les seves portes».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris