cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

Antich: «El PP sempre es posa nerviós i protesta quan protegim el territori»

El president es mostra «orgullós» de les moratòries dels consells

El president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, assegurà ahir que «cada vegada que els progressistes prenem mesures per protegir el territori, el PP es posa nerviós i protesta». Antich afegí que «aquesta actitud del PP vol dir alguna cosa», en relació amb la moratòria urbanística aprovada, el passat divendres, pel Consell de Mallorca.

«El PP sempre està en contra de les nostres mesures. Per tant, això deixa ben clar qui està a favor de protegir el territori i qui hi està en contra», indicà el president. Francesc Antich va fer aquestes declaracions en resposta a les manifestacions del PP referides al fet que l'exclusió de la moratòria de la Marina de Magaluf, a Calvià, municipi governat pel PSIB, ha estat una mostra d'oportunisme i una insensatesa per part del Govern.

Antich recordà que la moratòria és una eina cautelar que s'ha aprovat inicialment, i s'aprovarà definitivament d'aquí a a tres mesos, mentre es redacta el pla territorial parcial de Mallorca: «Mentre s'elabori el pla, procés que pot durar dos anys i mig com a mínim, el Consell podrà ampliar o canviar la moratòria perquè disposa de totes les possibilitats per fer-ho».

«Crec que el Consell ha fet un esforç importantíssim amb aquesta moratòria per aturar creixements urbanístics desmesurats. Si hi ha cap zona que s'ha salvat de les limitacions i restriccions de la norma cautelar, i realment cal incloure-la-hi, estic convençut que, en els terminis establerts, el Consell prendrà les decisions més adients», indicà el president.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris