lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
21°

La Sala indemnitzarà amb dos milions la placera més afectada

La demolició de la plaça de ses Verdures es retarda fins divendres

La placera més afectada per l'enderrocament de la plaça de ses Verdures de Manacor serà compensada per l'Ajuntament amb una indemnització de dos milions de pessetes. Aquesta quantitat ha estat pactada entre ambdues parts, després que la venedora, Antònia Vadell, renunciàs als diferents recursos presentats davant el Consistori manacorí, així com davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJB).

La indemnització de dos milions de pessetes serà la quantitat màxima que l'Ajuntament destinarà a cobrir part de les despeses de desmuntatge, muntatge del local, així com possible deteriorament de les cambres frigorífiques de la carnisseria, amb la presentació de les factures de l'obra.

Mentre s'executin les obres d'enderrocament de part de l'edifici posterior de la plaça de ses Verdures, l'inici de les quals s'ha fixat per aquest mateix divendres, la venedora Antònia Vadell haurà de romandre de manera provisional a la peixateria. No obstant això, l'Ajuntament s'havia compromès a lliurar-li el local de la peixateria en condicions, el passat dimarts matí i «estam a dimecres horabaixa i la peixateria encara està en obres i plena d'enderrocs pertot arreu, hauré de romandre de mans plegades un dia més», es queixà Antònia Vedell.

La placera es lamenta de les pèrdues econòmiques que «m'ha suposat tenir la carnisseria tancada durant una setmana. De fet, calcul que he deixat de guanyar més d'un milió de pessetes en vendes de carn de porc, bou i vedelles».

Així mateix, la placera ha denunciat que «amb l'enderrocament de la plaça, seré la més perjudicada de tots els venedors ja que de tenir un total de quatre llocs de venda, tan sols en podré tenir tres. Per aquest motiu, hauré de tirar dues de la cambres frigorífiques que tenc i no podré vendre ni la meitat de carn», conclou Vadell.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris