cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Desarticulats dos grups d'algerians que obrien caixes fortes als hotels

També dues bandes de romanesos han estat detingudes per robatori

La Guàrdia Civil ha desarticulat una xarxa d'algerians especialitzada a rebentar caixes de seguretat en hotels i apartaments. La detenció de dos grups a sa Ràpita i a la Colònia de Sant Jordi els darrers dies, ha acabat amb la posada a disposició judicial de tres sospitosos més. Segons les fonts de la Policia Judicial, dues intervencions en sengles pisos permeteren la resolució de més de deu robatoris, encara que són més de 25 les denúncies que hi ha sobre aquestes bandes.

El grup de sa Ràpita, detingut el 22 de juliol, estava compost per quatre algerians en col·laboració amb tres anglesos. L'equip de la Colònia de Sant Jordi, capturat uns dies després, el formaven dos presumptes libanesos i tres companys algerians que foren detinguts dies més tard. Aquestes bandes traslladaren les seves seus a llocs més allunyats de Ciutat i començaren a actuar a zones diferents de les habituals a l'Arenal, amb la intenció de despistar la Policia.

Els ciutadans centreeuropeus també comencen a ser un problema a les Illes. La Guàrdia Civil va detenir un grup de quatre romanesos el passat dilluns especialitzat en el robatori en grans magatzems. Els detinguts, una dona i tres homes d'entre 25 i 30 anys, utilitzaven una bossa forrada d'alumini per evitar els detectors de les portes. Els centre-europeus centraven la seva atenció en joies i objectes de marca, que enviaven directament perquè es venguessin al mercat negre del seu país.

Per altra banda, a Ciutadella s'ha dictat una ordre d'ingrés en presó per a quatre ciutadans romanesos detinguts per la Polica Nacional, acusats de robatoris amb força. Les detencions es practicaren quan aquests individus aixecaren sospites per les seves activitats i la gran quantitat de doblers que manejaven.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris