algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

L'Ajuntament demana a empresaris i comerciants si volen l'àrea industrial

A finals d'agost es farà la valoració per decidir la construcció del polígon

L'Ajuntament de Vilafranca ha considerat fonamental saber l'opinió dels comerciants i els empresaris del municipi per construir o no una àrea industrial als afores del poble. D'aquesta manera, el Consistori ha repartit una enquesta als propietaris dels negocis ubicats en el centre urbà perquè considerin la conveniència de la construcció d'un petit polígon industrial.

El batle de Vilafranca, Jaume Sansó (PSM), ha explicat que «hem enviat 56 cartes amb un qüestionari per saber quina opinió tenen els empresaris sobre el nou polígon. També es vol saber la necessitat del seu desenvolupament, la capacitat dels seus negocis, el nombre dels treballadors que tenen a càrrec i si estan disposats a desplaçar-se fora del centre urbà».

El batle també ha explicat que «hem impulsat la iniciativa amb la col·laboració de l'Institut de Desenvolupament Industrial (IDI), que depèn de la Conselleria de Comerç i Indústria, inclosa en l'àrea de Promoció Industrial, l'entitat que ens donarà suport en la creació de l'àrea de serveis».

El proper pas serà en aquest mes d'agost, que és quan es farà la valoració per determinar la construcció del polígon i la seva possible ubicació. «A finals de mes es farà la valoració de les respostes en el qüestionari i sabrem si és convenient o no impulsar la construcció d'aquest petit polígon industrial», la possible ubicació del qual, diu Sansó, la situa «en uns terrenys pròxims a la variant de la carretera de Palma a Manacor que s'està construint en aquests moments».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris