cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

Els placers es plantaren a primera hora del matí perquè no accepten el trasllat

La regidora de Comerç va haver d'intervenir perquè s'estenguessin les paradetes

A primera hora del matí, els venedors ambulants que cada dilluns fan mercat a la plaça Ramon Llull de Manacor es plantaren fins que l'Ajuntament no acceptà les seves reivindicacions.

El Consistori pretenia que els placers anassin col·locant les seves paradetes des de la plaça Ramon Llull i pujant cap al centre de la ciutat pel carrer d'Antoni Galmés Folklorista, ubicant els seus punts de venda ben enmig del carrer. «Emperò, n'hi ha hagut tres que no estigueren d'acord a donar-se l'esquena uns amb els altres i mirar cap als comerços i han fet desmuntar a tots els altres», explicava la regidora de Comerç, Concepció Gil.

Arran d'aquests fets, la Policia Local va haver d'intervenir. La regidora de Comerç, Concepció Gil, es personà de seguida en els llocs dels fets per mirar d'arribar a un acord i així desbloquejar la situació.

Després d'una estona de discutir, Gil aconseguí que els placers acceptassin desplegar els seus punts de venda pel carrer que puja cap al centre de Manacor i fins a la plaça del Palau. Emperò, el que no aconseguí Gil fou que els venedors es col·locassin enmig del carrer.

«Avui hem fet una prova i dilluns que ve en farem una altra i després, en funció del que ens digui l'informe de la Policia, actuarem d'una manera o altra perquè el que no pot ser és que des de la plaça des Cós i fins al Palau no pugui passar un cotxe de bombers o una ambulància pel costat. També hem de conèixer l'opinió dels comerços, cal saber si ells estan conformes que els venedors se situïn davant donant-se l'esquena».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris