nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

Els veïns de Cala Rajada culpen el batle de la degradació de la zona

Auguren que el turisme del nucli en cinc anys haurà decaigut

L'Associació de Veïns de la zona turística de Cala Rajada, a Capdepera, culpen el batle de l'Ajuntament de la localitat, Joan Pascual (UCAP), «d'haver consentit la degradació de Cala Rajada». Més encara, aquests veïns denuncien que «l'actitud de passotisme del consistori gabellí constitueix una falta de respecte cap al contribuent».

Aquest col·lectiu de residents a Cala Rajada asseguren que si l'Administració no obre els ulls davant la greu problemàtica que pateix el nucli turístic, «en menys de cinc anys veurem la total decadència d'un indret que no fa massa anys era considerat clau per al turisme de qualitat. Mentrestant, els nostres ingressos van tocant fons i un municipi molt ric com Capdepera perd la seva font principal de doblers, el turisme. De fet, en aquests moments Cala Rajada ja disposa d'una demanda hotelera molt feble, fruit d'unes ofertes de cada cop més devaluades».

En aquest sentit, unes 170 persones veïnes de Cala Rajada han unit els seus esforços tot plasmant les principals queixes en un escrit adreçat al batle de l'Ajuntament de Capdepera, per tal de fer-li saber que ha passat un any des de la formació de l'Associació de Veïns de Cala Rajada i en aquest període de temps «els nostres polítics no ens han beneficiat gens, de manera que estam pitjor del que estàvem l'estiu passat i tenim la sensació d'haver perdut el temps de mala manera. El cert és que ens han passat amb cançons. No, senyor batle, ja està bé!».

Per tot això exposat, els veïns del nucli turístic exigeixen a l'Ajuntament que «es faci complir la normativa vigent. No podem viure ni amb el renou dels locals d'oci nocturn ni amb el dels vehicles». A més a més, aquest col·lectiu reclama una major neteja de les vies públiques, que es faci una ordenació del trànsit dins Cala Rajada adequada a les necessitats actuals i que s'augmenti la vigilància privada en els locals de marxa nocturna, ja que la «Policia Local no dóna a l'abast durant la temporada estiuenca i és una realitat que, en comptes de tenir més dotació policíaca per a aquests mesos, estam passant amb uns mínims històrics».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris