algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

La XX Mostra Folklòrica es clausura amb assistència d'autoritats autonòmiques

Pere Sampol i M. Antònia Vadell alabaren l'esforç i la constància dels organitzadors

Ahir horabaixa es va clausurar la vintena edició de la Mostra Internacional Folklòrica de Sóller, un esdeveniment cultural i alhora popular que ja s'ha convertit en un clàssic de l'estiu mallorquí i cita obligada de tots els amants de la música i les danses populars del món.

Com cada any les autoritats illenques acudiren a la clausura per donar suport amb la seva presència a la feina que els organitzadors duen a terme des de fa dues dècades.

Els parlaments del vicepresident del Govern, Pere Sampol, i de la vicepresidenta del CIM, M. Antònia Vadell, foren curts però se centraren a reafirmar una vegada més el suport de les institucions envers la Mostra.

També hi foren presents el conseller d'Interior, Josep M. Costa; el conseller d'Agricultura, Mateu Morro, i la delegada del Govern, Catalina Cirer; a més, per descomptat, de les autoritats locals, batle i regidors.

Després, el nombrós públic que omplia totes les cadires del recinte presencià les actuacions dels grups assistents, totes elles molt aplaudides però sempre més aquelles més exòtiques.

Cal recordar que en la Mostra d'enguany han participat grups de Mallorca, Osca, el Sàhara, la República de Buriàtia, la República de Geòrgia, Costa d'Ivori i Tahití.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris