algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Els ramaders mallorquins demanen la pujada del preu de la llet

El sector agrari diu que la mescladora no és el remei al problema del sector

Els ramaders de la finca de sa Torre de Porreres consideren que la vertadera solució per als problemes que pateix el sector lleter a Mallorca no és una altra que la pujada del preu de la llet. «Si no s'augmenten els preus no fa falta que se cerquin altres solucions, ni la màquina Unifeed comunitària, ni la quota de la llet solucionaran res», afirmen en Mateu, de sa Torre, i el seu soci Jaume.

«És més que clar que el problema més greu que patim en aquests moments és el provocat per la climatologia adversa que estam vivint, si no plou, poca cosa hi podem fer, nosaltres no ho podem solucionar de cap manera i, per això, com que creim que el dels preus és l'altre problema principal, i aquest sí que es pot solucionar, o almenys es pot intentar, nosaltres feim pressió per aconseguir que se cerqui una solució», expliquen en Mateu i en Jaume.

Segons consideren els dos ramaders, s'hauria de fer una línia de comercialització de la llet, per poder apujar els preus, «no té sentit que s'augmenti la quota de producció lletera si no augmenten els preus, hi ha gent que ven el litre a 28 pessetes, quins beneficis es poden treure d'això? Cap ni un», asseguren. «Si res de tot això no se soluciona, és a dir si no resolen el tema dels preus, l'única cosa que s'aconseguirà és la promoció de l'abandonament de la producció lletera a Mallorca», afirmen els dos ramaders convençuts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris