algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Discapacitats mentals s'encarregaran de mantenir els jardins de l'Hospital

Aquesta serà la primera vegada que Aprocem en rep la concessió

Els discapacitats psíquics que han participat al cicle de Formació Professional de Jardineria organitzat pel Centre Especial de Treball d'Aproscom (Cet Aprocem) començaran dimarts a encarregar-se del manteniment dels jardins de l'Hopistal de Manacor.

«Aprocem és una empresa vinculada a Aproscom que té contractats diversos treballadors discapacitats que tant poden treballar al Cet (centre de treball protegit) com poden ser destinats per a la inserció laboral en qualsevol empresa ordinària», explica Antoni Gayà, gerent d'Aproscom i d'Aprocem. Aquesta serà la primera vegada que una empresa de les dimensions de la Fundació Hospital Manacor dóna una concessió a una empresa de les característiques d'Aprocem.

«La Fundació Hospital va treure a concurs el manteniment dels jardins, s'hi varen presentar unes set empreses, entre les quals hi érem nosaltres, que vàrem aconseguir la concessió, cosa molt important i significativa perquè és el primer cop que una empresa d'aquestes dimensions ens dóna el seu vot de confiança», expliquen Antoni Gayà i Pilar Galmés, que és la directora dels tallers. En el manteniment dels jardins de l'Hospital treballaran tres persones discapacitades que tindran el suport d'un tutor i d'un tècnic que supervisarà el treball.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris