muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Sanitat i Ajuntament acorden començar a construir un centre de salut abans d'acabar l'any

La nova instal·lació, que s'aixecarà vora l'actual PAC, agruparà també els veïns de Bunyola i Santa Eugènia

T. GARCIES. Santa Maria.
El municipi disposarà finalment d'un centre de salut, després de molts d'anys de reivindicacions.
La Conselleria de Sanitat i l'Ajuntament han arribat a un principi d'acord per crear aquesta nova instal·lació de la qual dependran els veïns de Santa Maria, Bunyola i Santa Eugènia.

Al darrer ple es va aprovar per unanimitat el protocol a signar amb la Conselleria i que farà possible que les obres es comencin abans de finals d'any.

En aquests moments el poble disposa d'un PAC, amb dos metges i un servei de pediatria. Les actuals instal·lacions, emperò, ja s'han quedat petites davant la demanda existent.

Els tècnics ja s'han posat a redactar un projecte que ha d'estar llest el setembre. Aquesta proposta preveurà la creació d'un nou edifici que s'aixecaria en un solar de propietat municipal ubicat just al costat de l'actual centre. Totes dues construccions es comunicaran pel segon pis.

La creació del nou centre de salut permetrà descongestionar els serveis mèdics del centre de Marratxí, d'on es depenia fins ara, i, a la vegada, incrementar la dotació de personal mèdic.

D'altra banda el Partit Popular va aprofitar el darrer ple per criticar el descontrol existent en el tresor municipal a causa dels 47 milions en factures pendents reconeguts per l'equip de govern del PSM, fora de pressupost. Els nacionalistes diuen que aquesta és una pràctica comuna als Ajuntaments, tot i que reconegueren que sí que havien pujat molt enguany.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris