muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Una obra de Gesa obliga a tancar al trànsit el camí de Jesús fins setembre

La companyia soterrarà la línia d'alta tensió que travessa la falca verda

Gesa soterrarà la línia d'alta tensió que uneix les subestacions Rafal i Son Molines al seu pas pels terrenys de la futura Falca Verda, per la qual cosa es tallarà el trànsit en el carrer del camí de Jesús a partir de dilluns que ve i fins al 15 de setembre.

Així ho explicà als mitjans de comunicació el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Rafel Vidal. El projecte tindrà un cost total de 200 milions de pessetes, que seran aportats per la mateixa companyia elèctrica, l'Ajuntament de Palma, l'Empresa Funerària Municipal i els promotors del polígon de Son Valentí.

La línia d'alta tensió consta d'un doble circuit de 1.700 metres de longitud i una potència de 66 quilowats. La circulació subterrània de l'electricitat es farà a través de cables enterrats dins unes canonades de màxima seguretat.

El tall de la circulació rodada ve motivat perquè els cables han de passar exactament pel mig de la calçada. Precisament per aquesta via de la ciutat hi passen nombrosos serveis.

Actualment el traçat elèctric d'alta tensió és completament aeri i fa servir grans torres metàl·liques que enlletgeixen el paisatge urbà en aquesta zona de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris