algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

L'Insalud incrementa les operacions de cor per concert amb la Clínica Rotger

El centre ha obtingut la mateixa puntuació que Policlínica Miramar en el nou concurs de concertació

La mesa de concertació de l'Insalud aprovà ahir autoritzar el trasllat de pacients que han de menester operacions cardiològiques a la Clínica Rotger, segons fonts de tota solvència. D'aquesta manera el centre s'afegeix al concert que fins ara tenia en exclusiva la Policlínica Miramar a les Illes. Com ja s'ha publicat, la saturació del servei quirúrgic a la Policlínica ha obligat a incrementar l'oferta d'operacions concertades mentre l'hospital de referència a les Illes, Son Dureta, no sigui capacitat per practicar aquesta especialitat. Tot i així, la Direcció Territorial d'Insalud ha desestimat fer qualsevol casta de declaració sobre el resultat del nou concert.

La Clínica Rotger ha obtingut la mateixa puntuació al concurs que la Policlínica Miramar, atès que es ponderava l'experiència dels equips de cirurgians: en el cas de la Rotger, aquests són presidits pel doctor José Albertos, el qual compta amb un llarg historial al centre Gregorio Marañón (Madrid) i en l'ordenació de l'especialitat a altres indrets, com ara Albacete. Un altre valor que s'ha emprat per ponderar la capacitat quirúrgica han estat el nombre de quiròfans capacitats, dos a cadascun dels centres.

Segons les mateixes fonts, el pròxim dilluns es lliurarà la fiança "per un import no especificat" i es començaran a programar les primeres operacions en aquest centre hospitalari.

La Clínica Rotger havia optat l'any 1998 al concurs marc d'Insalud (el conegut com a concurs Parrilla) per al concert de cirurgia cardíaca i d'hemodinàmica, igualment que la Miramar. Tot i que ambdós centres en foren adjudicataris, just la Policlínica n'obtingué el concert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris