algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Maó convoca un concurs per construir un aparcament a sa Punta

Amb una capacitat per a 400 places, de les quals 200 seran municipals

El govern municipal de Maó ha decidit convocar un concurs per a la construcció i explotació d'un aparcament subterrani als terrenys de sa Sínia de sa Punta. El tinent de batle d'Urbanisme, Francesc Fernández Terrés, informà que les bases del concurs, que regulen la concessió administrativa per a la construcció i explotació d'aquest aparcament, així com el seu ús privatiu, seran aprovades en el ple que avui celebra l'Ajuntament maonès.

Els terrenys on es portarà a terme aquesta actuació urbanística estan situats a la zona on el grup inversor italià Lombardos SA ha projectat la construcció d'un hotel de cinc estrelles. La inversió s'ha quantificat en 2.500 milions de pessetes, amb una superfície construïda de 7.000 metres quadrats. L'establiment comptarà amb 122 habitacions dotades per al màxim confort. Els promotors esperen obrir l'hotel l'any pròxim. L'equip de govern municipal dóna suport polític a aquest projecte hoteler, que aportarà el primer hotel de cinc estrelles en el sòl urbà de Menorca.

La construcció de l'aparcament subterrani, amb 400 places de capacitat, es vincula a aquesta iniciativa. El cinquanta per cent de les places seran de propietat municipal, mentre que les altres 200 seran de l'empresa que obtengui la concessió municipal per a la construcció i explotació de l'aparcament.

El projecte tècnic de l'hotel a sa Sínia de sa Punta ha estat redactat pels arquitectes Bruno Gritti i Aldo Faedo, amb la col·laboració del Taller d'Enginyeria de Barcelona. El grup Lombardos obtingué la concessió de la Conselleria d'Economia del Govern de les Balears pel casino de joc a Menorca a través de la societat Cassino Marítim.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris