algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Els conductors pagaran entre un 12 i un 33 per cent més per aparcar en ORA

El ple municipal va aprovar les noves tarifes amb els vots contraris de l'oposició

Aparcar a la zona blava del centre d'Inca resultarà molt més car a partir del mes de setembre. Així es dedueix de les noves tarifes de l'ORA que el ple municipal va aprovar en la sessió d'ahir, no sense poques queixes per part dels partits de l'oposició.

Els nous preus fixen que per aparcar mitja hora s'hauran de pagar 40 pessetes, aparcar una hora en costarà 80 i el temps màxim permès d'una hora i mitja costarà 140 pessetes. Aquestes tarifes suposen un augment de 10, 20 i 15 pessetes, respectivament, en relació a les que han estat vigents fins ara. Això significa augments d'entre el 12 i el 33'3 per cent segons el temps d'estacionament.

La proposta de l'equip de govern popular va ser presentada per urgència. La darrera actualització s'havia acordat el 1993. Aquesta actuació del govern municipal se suma a l'ampliació de la zona ORA que s'havia aprovat a l'anterior ple.

Segons el regidor d'Hisenda, Mateu Dupuy, l'increment es fa per adequar l'import a pagar a l'IPC i s'han establert tarifes semblants a les d'altres municipis.

Segons un informe econòmic que s'ha redactat com a passa prèvia a la determinació de la nova quantia de les tarifes, el cost que suposa una hora d'estacionament a un aparcament ha estat reduït un 60 per cent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris