algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Els comerciants s'enfronten a venedors ambulants per la ubicació del mercat

Els botiguers del centre i les avingudes mantenen la centralització de la fira setmanal

Els comerciants de les avingudes i del centre de Manacor mantenen un enfrontament amb els venedors ambulants del mercat del dilluns perquè els primers són de l'opinió que els expositors de la plaça s'han d'instal·lar cap al centre de la ciutat, mentre que els firaires volen romandre a la rambla del Rei en Jaume, un dels actuals ramals de la plaça Ramon Llull.

Els comerciants de Manacor al·leguen que és més prioritari potenciar les botigues d'aquesta localitat que no pas les vendes ambulants. «Ja que al cap i a la fi, els placers tan sols vénen un pic per setmana, amb la qual cosa la postura d'aquest Ajuntament és defensar el comerç de tots els manacorins», va explicar Conxa Gil, delegada de Comerç, arran de les reaccions dels venedors ambulants pel canvi d'ubicació del mercat del dilluns.

La reactivació comercial i econòmica de les botigues del centre del nucli urbà de Manacor «representa un dels principals objectius de l'associació de comerciants del centre, i si per aconseguir aquest repte és necessari portar el mercat setmanal cap al centre, ho hem de fer, perquè tots nosaltres ens en veurem més beneficiats. No té gens de sentit descentralitzar el mercat cap a foravila perquè els visitants no se'n volen anar tan enfora», va explicar el president dels comerciants del centre, Bartomeu Bordoy. Així mateix, Bordoy va voler afegir que «fa una quarantena d'anys que el mercat està en el mateix lloc i ja és hora que es mogui. De fet, hem lluitat quasi sis anys perquè els expositors de venda ambulant arribassin fins al centre de la ciutat, però cap delegat de comerç dels anteriors consistoris no havia escoltat les nostres peticions. Ara sembla que, després de tantes reivindicacions, Gil ha aconseguit el canvi, que segurament serà positiu per a tots, comerciants i venedors ambulants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris