algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Cort treu a concurs la construcció de 600 places d'aparcament a Son Cotoner

El projecte no preveu que els residents en puguin comprar, totes seran de rotació

La barriada de Son Cotoner comptarà amb sis-centes places més d'aparcament soterranis que es construiran davall d'una nova zona verda que en aquests moments està executant l'empresa Fadesa.

Aquesta zona verda està en un lloc on hi ha un pronunciat desnivell de terreny, que pot ser aprofitat per construir aquestes places d'aparcament. La idea va ser aportada al Consistori per part de l'empresa esmentada, que a més a més és la promotora d'una construcció immobiliària confrontant amb aquesta zona verda.

El Consistori s'ha fet seva la proposta i ha decidit convocar un concurs per tal d'adjudicar aquest aparcament seguint la via legal. És gairebé segur que la promotora es presentarà al concurs i farà una bona oferta, perquè l'aparcament ofereix possibilitats molt interessants a nivell econòmic.

L'Ajuntament no aportarà ni un sol dobler, sols els permisos i se suposa que la concessió sigui per a noranta-nou anys. No està previst que cap de les sis-centes places d'aquest aparcament, que està relativament a prop del nou estadi del Mallorca, a Son Moix, disposi de places a la venda per als residents; serà únicament de rotació.

Els membres del Consell de Gerència d'Urbanisme de Cort votaren a favor d'aquesta mesura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris