algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Un home mata la seva dona i se suïcida penjant-se d'una làmpada a Son Caliu

Un germà d'ell trobà els cadàvers ahir dematí després de dos dies sense notícies

Els cossos sense vida de María Petra Cabello Casau, de 33 anys, i del seu marit Francisco Cobo Sánchez, de 35, aparegueren ahir dematí en el seu apartament situat a l'edifici Olivia A, de Son Caliu, en el terme municipal de Calvià.

Segons les primeres investigacions sembla que es tracta d'un crim passional en què ell matà a cops la seva esposa i després se suïcidà penjant-se d'una làmpada de l'estança. El matrimoni tenia una filla de sis anys que actualment es troba amb un oncle seu, germà del mort. La Guàrdia Civil de Palmanova i la Policia Judicial s'han fet càrrec de les investigacions.

Els fets foren descoberts ahir dematí quan un germà de Francisco decidí anar a casa de la parella, l'apartament 301 de l'esmentat edifici, ja que portava dos dies sense tenir notícies seves. L'home hi anà amb la petita, de la qual s'havia fet càrrec el diumenge a petició del seu germà. Després de tocar a la porta i no rebre resposta mirà a l'interior de l'habitatge a través d'una finestra i va veure les cames de la seva cunyada. Aquesta imatge no li agradà gens, fet pel qual decidí posar-se en contacte amb la Guàrdia Civil de Palmanova.

Els agents del Cos demanaren una ordre d'entrada a l'autoritat judicial. Dins l'estança hi trobaren el cos de María Petra estès a terra i el del seu marit penjat d'una làmpada. Tota la casa estava desordenada. El cadàver de María Petra presentava evidents indicis d'haver estat copejada amb violència. Hi havia cabells seus al costat del cos i tenia diversos cops per tot el cos. A l'espera dels resultats de l'autòpsia, que serà practicada avui, la primera hipòtesi és que les persones portassin mortes unes 16 hores en el moment de la troballa, encara que no es coneixen dades exactes ni què ocorregué exactament. En principi tot apunta que Francisco matà a cops la dona, i que després es penjà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris