algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

El Govern garantirà l'escolarització dels 30 menors interns en Es Pinaret

Pons i Caro signaren dos acords en matèria d'educació i serveis socials

Els 30 menors que actualment estan internats en Es Pinaret amb mesures judicials i que no poden acudir als centres educatius podran escolaritzar-se per tal de no augmentar més encara el risc d'exclusió social, segons contempla l'acord signat ahir entre el conseller d'Educació i Cultura, Damià Pons, i la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, i que inclou també la prevenció del maltractament infantil i de situacions de conflicte.

Els alumnes que assisteixen a aquestes unitats docents ho fan de manera tranistòria, raó per la qual han de continuar matriculats al centre escolar d'origen. Els col·legis de referència han de garantir els drets inherents de l'alumnat, és a dir, avaluació, promoció i titulació.

L'atenció educativa escolar s'ha de basar en el currículum del centre on estigui matriculat el menor i d'acord amb el projecte educatiu individualitzat corresponent. Aquesta atenció s'ha de dur a terme en coordinació amb l'equip educatiu del centre de menors i el departament d'orientació del centre on estigui matriculat.

Per la seva part, Benestar Social ha de dotar les unitats docents adscrites als centres de la Direcció General de Menors amb la infraestructura necessària per desenvolupar l'activitat docent i assegurar el seu manteniment, com també posar un educador expert en menors infractors per reforçar el personal docent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris