nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

Els soldats menorquins a Bòsnia reben la visita de les autoritats de l'illa

Hi anaren Joana Barceló, Artur Bagur, Pau Lluch, Josep Seguí i Albert Moragues

Una delegació menorquina s'ha desplaçat a Mostar per compartir una jornada amb els 25 soldats i oficials de la caserna de Sant Isidre (Maó) que des de l'abril participen en les Forces d'Estabilització (SFOR) de l'OTAN a Bòsnia.

L'expedició, encapçalada per la presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló, va estar formada pels batles de Maó i Ciutadella, Artur Bagur i Pau Lluch, respectivament; el senador per Menorca Josep Seguí (PP-Inme); el diputat menorquí Albert Moragues; i el governador militar de Menorca, tinent coronel Francisco Riva. També s'hi afegí el general menorquí Lluís Alejandre, cap de gabinet del ministre de Defensa, Federico Trillo.

La presidenta Joana Barceló va transmetre als soldats i als seus comandaments «un missatge de suport i el reconeixement de la societat menorquina per les tasques que duen a terme en favor de la pau i per restablir la convivència, els drets humans i el respecte cívic en aquesta regió d'Europa castigada per la violència i els odis ètnics».

Durant la jornada, els membres de la unitat del batalló d'Infanteria Lleugera Maó II/47 destinats a l'Agrupació Còrdova XIII varen explicar als polítics menorquins desplaçats a Bòsnia les tasques d'ajuda humanitària que hi duen a terme, i també les actuacions per garantir el compliment dels acords de Dayton per assegurar la pau a la zona.

Per la seva banda, els batles Bagur i Lluch, el diputat Moragues i el senador Seguí varen transmetre personalment als soldats els nombrosos missatges enviats des de Menorca pels seus familiars i amics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris