nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

Antich demanarà avui a Aznar «solucions justes» per als problemes de les Balears

El cap de l'Executiu acudeix a la cita amb una agenda plena de reivindicacions

El president del Govern balear, Francesc Antich, es reunirà avui al palau de la Moncloa amb el president de l'Executiu estatal, José María Aznar, en una trobada en què el cap de l'Executiu balear demanarà «una bona col·laboració institucional i solucions justes per donar sortida als problemes i les mancances dels ciutadans de les Illes».

Antich, que va demanar l'audiència tot just accedir al càrrec, du una agenda ben carregada per a la cita amb José María Aznar. De fet, està previst que es parli del desenvolupament del Règim Especial per a les Balears, del finançament autonòmic, de les inversions incloses en el pla hidrològic, dels problemes energètics i del decret de liberalització que ha qüestionat les inversions d'Endesa a les Illes Balears. Així mateix, es parlarà dels fons estructurals de la UE, especialment necessaris per posar en marxa el Pla de Residus de Mallorca.

Francesc Antich expressà ahir la seva «esperança que aquesta trobada serveixi perquè s'entenguin bé les propostes justes que plantejaré», pel bé dels ciutadans i ciutadanes de les Balears.

La negociació del cap de l'Executiu balear amb Aznar serà clarament política i les concrecions es deixaran per a una possible segona ronda d'entrevistes de ministres amb consellers de la Comunitat.

L'Audiència d'Aznar, que s'insereix en el marc de la ronda de converses amb presidents autonòmics, tindrà lloc a les cinc de l'horabaixa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris