algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

Detinguts dos turistes britànics a Cala Vinyes per violar una jove

Convidaren la víctima, compatriota, a dormir a l'hotel que ells compartien

Dos turistes britànics, de 28 i 34 anys d'edat, varen ser detinguts la passada matinada per la Policia Local de Calvià, acusats de violació. Una dona britànica presentà la denúncia que justificà la detenció de Joseph C.M. i James C.W. Ambdós seran presentats aviat davant del jutge.

Fonts de la Policia Local informaren ahir que els fets es varen produir la passada matinada en un hotel de la zona de Cala Vinyes, a Calvià. Els dos detinguts varen conèixer la denunciant el passat dimarts. L'al·lota treballa com a cambrera en un pub de la zona turística i entaulà amistat amb els dos detinguts, que eren clients del local. Gràcies a aquesta amistat varen descobrir que la jove tenia problemes d'allotjament. La dona britànica estava dormint provisionalment a un hotel. Malgrat tot, havia d'abandonar aviat l'habitació, però confiava que el propietari del pub li facilitàs un lloc on pernoctar.

La Policia explicà que l'al·lota va haver d'abandonar l'hotel el passat dissabte, perquè no podia perllongar-hi l'estada ja que hi havia altres compromisos. Els dos detinguts manifestaren a la seva compatriota que mentre cercava un altre lloc per dormir, aquests dies podia passar la nit a l'habitació que ells ocupaven, a Cala Vinyes. La dona acceptà la invitació.

Els dos turistes quedaren citats amb la dona en un pub de Magaluf i a les quatre i mitja del matí marxà amb un d'ells a l'hotel. La dona assegura que a l'interior de la cambra el jove es va dutxar. En sortir es va llançar sobre ella i aconseguí llevar-li els calçons i les bragues. La dona afirma que el britànic la violà i que ejaculà a la seva vagina sense emprar preservatiu. La jove intentà fugir de l'habitació, però la cambra era tancada. En aquells moments entrà el segon detingut i també la va violar, malgrat la resistència i ejaculà a l'interior de la vagina.

Després de patir aquesta doble violació la jove va poder sortir de l'habitació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris