algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Un viatge amb Aumasa o una odissea

Les aventures que s'expliquen semblen tretes del guió d'una pel·lícula

Viatjar amb un autocar de l'empresa que regeixen dues conegudes senyores de Manacor, és a dir, viatjar amb Aumasa, pot arribar a convertir-se en una vertadera odissea. La gent pot pensar que es tractarà d'un viatge amb autobús com qualsevol altre, però per norma general no sol ser així. Tant pot ser que el cotxe en què es viatja no dugui porta, com que s'espatlli el quadre de canvis, com que no passi res, és clar, tot i que sempre sol passar alguna cosa per insignificant que sembli.

La gent n'explica de molt grosses. Fa un parell d'anys un nin anava a Palma amb la seva mare i mentre guaitava per la finestra de l'autobús va veure una roda de camió que els passava pel costat, la roda era de l'autocar en què ells viatjaven. De vegades, però, els problemes no els té el cotxe, també pot ser que sigui el conductor qui falla. Conten que un cop l'home s'adormia i dues senyores estrangeres intentaven mantenir-lo despert parlant-li, cantant i fent tota la bauxa possible.

L'altre dia una senyora volia arribar fins a Cala Millor des de Manacor i, en un principi, li havien dit que el seu autobús partia a les 11.05 del matí. Quan sortien de Manacor eren les 11.40. El retard fou provocat perquè el camió que venia de Palma es va avariar. De fet, aquest autobús va fer part del trajecte amb la caixa de canvis espenyada i per això va haver de reduir la marxa i va arribar tard a Manacor, on l'esperava un altre bus per substituir-lo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris