algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Detingut un home per telefonar a una desconeguda deu vegades diàries durant dos anys seguits

L'arrestat, de 56 anys, cridava des de cabines públiques escampades per tot Palma al bar regentat per la víctima

El grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia ha detingut un individu a Palma per un presumpte delicte de coacció i amenaces. Segons informà ahir un portaveu del 091 l'home, identificat com a José R.F., de 56 anys, telefonava entorn de 10 o 12 vegades diàries a una dona des de cabines telefòniques de Palma. Les cridades, que al principi eren mudes, començaren l'estiu de l'any 98.

L'operació policíaca s'inicià fa unes setmanes després que la destinatària de les telefonades posàs els fets en coneixement de la Policia. La dona, d'una cinquantena d'anys, regenta un bar a Ciutat i des del passat 22 de maig les cridades cobraren un caire insultant i amenaçant en moltes ocasions. Per aquest motiu es personà a les dependències del 091 i contà la història.

Tot començà l'estiu de 1998 quan rebé la primera telefonada. Ella contestà però no hi havia ningú a l'altre costat de la línia. Aquesta primera trucada es repetí fins a deu vegades aquell dia. Ningú no xerrava i ella penjava. I així mateix ocorregué el dia següent, i l'altre i l'altre, fins a convertir-se en un fet habitual. Totes les telefonades eren al bar de la dona i suposaven una gran molèstia per a ella.

Tot canvià radicalment el passat 22 de maig, quan una veu d'home es posà en contacte amb ella. En repetir-se les telefonades d'aquest home la regent del bar sospità que es tractava del mateix que li havia trucat al llarg de gairebé dos anys. Segons explicà la denunciant el contingut de les telefonades era totalment ambivalent, des d'afectuoses fins a insultants. De vegades ell la citava a algun emplaçament de Palma i després no compareixia a la cita. Així la dona, totalment moguda per la curiositat, quedava sense veure la cara de l'home que li havia fet la vida impossible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris