muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Tensió entre PSOE i PSM per la ubicació del concert de rock

A la comissió informativa que se celebrà per tractar el tema hi hagué discrepàncies, però s'arribà a un acord

La ubicació del concert de rock que el grup navarrès Barricada ha d'oferir aquesta nit a Binissalem ha estat motiu de discrepància entre els membres de l'equip de govern municipal.

El concert va ser programat sense saber quin havia de ser l'espai que l'havia d'acollir. En condicions normals s'hauria hagut de fer al camp de futbol, però actualment s'hi està col·locant gespa artificial. Determinar el lloc on s'ha de dur a terme, que serà al patí del col·legi públic Nostra Senyora de Robines, va provocar la discrepància entre els partits que formen el govern, PSOE i PSM.

La discussió a la comissió informativa que es va costituir sobre el tema va ser molt acalorada, però finalment es va arribar a un acord. El PSM va portar la veu en contra del Consell Escolar.

Els dos partits consideren que el lloc no és l'adequat per aquest tipus d'actes. S'han trobat, però, en una situació d'emergència i no han pogut muntar-lo a un altre lloc.

Segons el portaveu del PSOE, Miquel Nadal, es posaran barreres per evitar l'accés a la resta del recinte, es col·locaran uns urinaris portàtils (els de l'escola estaran tancats) i el recinte ja quedarà totalment net demà.

Al portaveu del PSM, Jaume Pons, li preocupa que les mesures de segureta puguin ser considerades com a una provocació per part d'alguns assistents al concert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris