nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

«Les guies dels pobles contribuiran a tenir un turisme de més qualitat»

Maria Antònia Munar presentà el nou volum corresponent al municipi

«Les guies dels pobles de Mallorca poden contribuir perquè l'Illa tengui un turisme de més qualitat, que cerca alguna cosa més que sol i platja. Aquest turisme pot ser el que faci canviar el model econòmic que tant és pregona». Aquesta fou una de les qualitats que destacà de la publicació Guia dels pobles de Mallorca, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, durant la presentació de l'exemplar corresponent al municipi.

Munar va dir que les publicacions del Grup Serra són una important eina per la normalització lingüística i per donar a conèixer el patrimoni i la història dels pobles. Afegí que aquests són uns objectiu prioritaris si es té en compte que ara la Institució està governada per dues forces nacionalistes, UM i PSM.

La presentació de la guia es va fer a cas metge Rei i comptà amb la presència dels coautors, Martí Canyelles, Gabriel Ordinas i Mateu Morro, batle de Santa Maria. També hi assistiren Carme Serra, directora de publicitat i vendes del Grup Serra i la coordinadora de les guies, Margalida Tur.

El presentador de l'acte va ser Martí Canyelles. Com autor de la part de la guia que descriu el medi humà, va destacar que la relació de les persones amb el territori és una relació de pas. Afegí que «s'ha perdut el costum que la gent utilitzi el carrer per passejar. Això és negatiu per la gent i sobretot pels joves, que desconeixen els detalls que ornamenten els carrers».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris