nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Cort prepara un gran dispositiu policíac per fer complir la normativa de la música

Els empresaris de la Llonja afirmen que pensen seguir els dictàmens «fil per randa»

Els caps polítics i tècnics de la Policia Local de Palma estan preparant un gran dispositiu policíac per vigilar el compliment de la normativa que obliga els bars de la Llonja a apagar la música a la una de la matinada entre setmana i a les dues els caps de setmana, durant les primeres setmanes d'aplicació de l'acord plenari del dijous 14 de juliol.

Així ho va confirmar a Diari de Balears el tinent de batle de Governació de l'Ajuntament de Palma, José Manuel Sierra, que manifestà que «serà un reforç molt important sobre el reforç ja existent els caps de setmana. Tot i que encara no hi ha res tancat, estam parlant de la possibilitat de destinar el doble d'agents dels que hi tenim actualment, passant de quatre o sis a vuit o dotze, depenent de l'hora i del cap de setmana concret que sigui».

El reforç inclourà les dues modalitats d'agents que actuen a la Llonja durant els vespres: la Policia estàtica, pura i dura, fent funcions de vigilància i control de l'ordre públic, i els agents sonomètrics de la patrulla verda que mesuren els nivells de renou en els locals de la zona.

Aquest reforç de la Policia Local està en comunicació permanent amb els membres de la patrulla nocturna, que poden arribar a la zona de la Llonja amb molta de celeritat si els agents necessiten reforços, amb la qual cosa la seguretat de la zona està del tot garantida.

Per la seva banda, el president dels empresaris de la Llonja, Valeriano Herrero, assegurà ahir a Diari de Balears que «nosaltres pensam complir la normativa fil per randa. Recorrerem les decisions a través dels tribunals de manera administrativa i penal, però per poder recórrer i després demanar indemnitzacions allò que hem de fer és complir la normativa al cent per cent».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris