algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El CIM ajorna la demolició de l'hotel Monnàber fins després de Sant Jaume

De Lacy admet que dilluns no es pot esbucar i que s'haurà d'esperar fins dia 26

La Comissió Insular d'Urbanisme (CIU) del Consell Insular de Mallorca (CIM) s'ha vist obligada a ajornar la demolició del polèmic hotel de Monnàber, que s'havia previst dur a terme el proper dia 24 de juliol, fins al dia 26 de juliol, l'endemà de Sant Jaume. Així ho va confirmar ahir en aquest diari el president de la CIU, Rafel de Lacy.

Tant el batle de Fornalutx, Andreu Barceló i Rafel de Lacy havien assegurat dilluns passat a Diari de Balears que l'edifici es tomaria dilluns, dia 24, però es veu que és materialment impossible fer-ho en aquesta data.

Lacy va assegurar que «finalment no ens serà possible tomar l'hotel de Monnàber dia 24 "dilluns", però estic segur que el podrem esbucar dia 26, dimecres».

Dimarts passat aquest mitjà va publicar, després de confirmar-ho amb el president de la Comissió d'Urbanisme del CIM, que els propietaris de la finca on es troba l'estructura a enderrocar havien comunicat la seva intenció de no permetre el pas dins la seva propietat a l'empresa encarregada de tomar l'hotel, responent així a una sol·licitud formulada pel Consell per tal que els propietaris no posassin impediments.

Davant això, De Lacy, que no va poder amagar la seva sorpresa i va manifestar que esperava arribar a un acord amb els propietaris abans de dimecres, atès que en el cas contrari es personaria a la Sala Contenciosa i Administrativa per tal d'aconseguir la pertinent autorització.

També, segons semblava dilluns, el Consell no havia obtingut tampoc l'ordre judicial per entrar dins la propietat per inhibició del jutge competent, tot i que aquest extrem no va poder ser confirmat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris