muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

La tintorera, a Ciutat Jardí

La Creu Roja hissà la bandera vermella a la platja per precaució després que dos banyistes informassin de l'existència d'un peix gros per la zona

La bandera vermella presidí la platja de Ciutat Jardí ahir horabaixa a causa de la suposada presència d'una tintorera per la zona, segons informaren fonts de la Policia Local de Palma. Dos banyistes varen veure un «animal gros» molt a prop de la costa de Can Pastilla i Ciutat Jardí, fet pel qual es va avisar la Creu Roja i la Policia Local de Palma. Aquesta circumstància es produeix tan sols 18 dies després que es tancàs la Platja de Palma i l'Arenal per la presència d'un esqual de grans dimensions.

Ahir dematí, devers les onze, un banyista informava un agent de la Policia Local de Palma perquè havia vist un animal gran nedant en aigües de la platja de Can Pastilla. Per aquest fet s'avisà Salvament Marítim, la Guàrdia Civil i la Creu Roja, que decidiren no intervenir-hi ja que ningú més no detectà la presència de la suposada tintorera.

Va ser l'horabaixa, poc abans de les quatre, quan un altre home que era a Ciutat Jardí digué a personal de la Creu Roja que havia vist «el que semblava que era una tintorera» molt a prop de la costa. Tot d'una que el banyista explicà els fets, la Creu Roja es mobilitzà, i una embarcació patrullà per la zona «des de les quatre de l'horabaixa fins al tancament de la platja, a les sis», segons una portaveu. Els tripulants de l'embarcació no aconseguiren veure l'animal al llarg de tot el temps que el cercaren. Tot i que no es va prohibir el bany, la gent que era en aquell moment a la platja va ser advertida de la presumpta presència d'una tintorera i així molts varen desistir de nedar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris