muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Retirades diverses barques de la platja sense notificar-ho als seus propietaris

Demarcació de Costes ha pres aquesta decisió perquè no estan matriculades

R.MOROTE./Ddb. Pollença.
Demarcació de Costes ha retirat una vintena de barques de petita mida que es trobaven estacionades sobre l'arena de la platja del Port de Pollença, a la vora de les instal·lacions del port. La retirada es va fer amb la pala de l'Associació de Veïns.

Aquestes barques varen ser traslladades a un solar propietat de l'Ajuntament dins del nucli del Moll. Es tracta del solar on està previst constuir-hi el futur institut de secundària del Port.

El propietaris de les barques no varen rebre cap notificació del trasllat ni abans ni després de ser retirades de la vora de la mar. Tampoc no han estat informats del lloc on estan dipositades. Els propietaris s'han assabentat per casualitat de la presència de la seva barca a l'improvisat dipòsit.

Les embarcacions han estat fetes malbé per desconeguts al seu nou emplaçament. El solar no compta amb mesures de seguretat per mantenir l'integritat dels béns que s'hi custodien. No està tancat i qualsevol persona hi pot entrar i accedir a les barques. Si tenen els mitjans també se les poden emportar.

El regidor de Medi Ambient, Gabriel Cerdà, assenyala que el motiu de la retirada és que moltes de les embarcacions no estan matriculades, per aquest motiu no es va poder determinar qui eren els seus propietaris i comunicar-los la retirada.

També informa Cerdà que la Marina ha decidit retirar la resta d'embarcacions sense matricular, que es troben fondejades al mar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris