algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La reforma de l'estació del tren es completarà amb una gran zona verda

Serveis Ferroviaris reconverteix el vell magatzem en una cafeteria

T. GARCIES. Inca.
Una gran zona verda completarà la gran reforma que s'ha realitzat a l'estació del tren d'Inca. Els Serveis Ferroviaris de Mallorca i l'Ajuntament d'Inca volen envestir un ambiciós projecte per reconvertir totalment els terrenys ubicats entre el pont del carrer General Luque i els vells banys de l'estació.

L'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per adquirir aquesta parcel·la que estranyament romania encara en mans privades. De fet al darrer ple ja es va aprovar el finançament necessari per pagar la compra, tota vegada que s'ha arribat a un acord verbal amb el propietari.

Després, aquesta franja de terreny se cedirà a SFM perquè es faci càrrec de l'execució de l'obra. En aquests moments aquest solar i la seva vegetació, es troben totalment abandonats i deixats. La idea dels polítics és millorar la imatge d'aquesta part de l'estació, sobretot, tenint en compte la reobertura de la línia fins a sa Pobla.

Els tècnics municipals i d'SFM redacten ara el projecte en el qual es contemplaria la construcció d'un pas per a vianants que connectaria la barriada de Crist Rei amb l'altra banda de l'estació. A més, aprofitant la tasca, l'Ajuntament pretén que s'obri el darrer tram del carrer Ferrocarril que el connectaria directament amb l'avinguda General Luque.

Per finançar les obres es podria recórrer a demanar ajudes europees.
Aquesta no és l'única actuació en marxa al recinte de l'estació ja que SFM ha emprès les darreres obres de reforma de l'antic magatzem que acollirà una cafeteria i algunes botigues de productes autòctons. També s'estudia la possibilitat d'unificar-hi la venda de tots els tiquets d'autobús.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris