muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Via lliure a la primera construcció que enceta la reforma del campus

La UIB signa el contracte per crear un edifici interdepartamental

El primer edifici que suposa l'ampliació del campus universitari balear ha fet ja les passes administratives necessàries, amb la signatura d'un conveni entre la Universitat (UIB) i la unió temporal d'empreses Intercampus SA, conformada majoritàriament per NECSO Entrecanales i Cubierta SA.

Aquest edifici interdepartamental serà ubicat on ara es troben les aules prefabricades, que ofereixen un espai extraordinari "però poc adequat" al costat del Guillem Cifre de Colonya. La nova construcció ha de suposar 8 noves aules i 50 despatxos per al professorat sobre uns 2.500 metres quadrats, cobrint així una de les principals mancances d'aquesta zona del campus, necessitada d'esponjament.

El preu del contracte signat ahir és pròxim als 375 milions de pessetes, i el seu termini d'execució és fixat en un mes i quinze dies per a la presentació del projecte bàsic i d'execució i de cinc mesos que serà signada l'acta de comprovació de replantejament. Es calcula que l'entrada en funcionament de la nova construcció es produirà l'any 2003.

Aquest edifici és el primer que serà enllestit en la remodelació que es preveu al campus de la carretera de Valldemossa; posteriorment s'hi hauran d'afegir el multiaulari que prestarà serveis a les facultats de Dret i d'Econòmiques i la biblioteca-paranimf, la darrera de les construccions projectades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris