algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

La modificació del Pla de Carreteres inclou el túnel de sa Mola

Es troba en exposició pública i s'hi poden presentar al·legacions

La Comissió de Coordinació de Política Territorial del Govern balear ha aprovat un text modificat del Pla Sectorial de Carreteres que afecta directament el Port de Sóller, segons anuncià ahir el batle, Joan Arbona.

Així, l'esmentat text elimina de manera definitiva qualsevol possibilitat de fer un vial per Son Llampaies com era la intenció inicial, fet que va originar una important polèmica i que fa temps havia estat rebutjat per l'Ajuntament i per la majoria de sollerics.

D'aquesta manera, el nou Pla de Carreteres ha incorporat, segons sembla, l'opció de segon vial que en diverses ocasions havia reclamat el consistori solleric mitjançant acords plenaris. Encara que en el plànol en què figuren els canvis en cap moment no es fa menció a la paraula túnel, l'opció que proposa és clarament la del túnel de sa Mola.

En aquest sentit, el batle Joan Arbona s'ha mostrat satisfet, ja que finalment s'ha fet cas de la voluntat del poble, atès que proposa un traçat molt menys impactant que si s'hagués fet per Son Llampaies.

A més, cal dir que aquesta modificació del Pla de Carreteres, que aquesta mateixa setmana ha arribat a l'Ajuntament, es troba a hores d'ara en exposició pública durant un mes a Palma, temps durant el qual tot aquells que vulguin hi poden presentar al·legacions, si ho considera oportú.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris