algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Els veïns es queixen que les antenes de telefonia mòbil causen estrès i insomni

No s'expliquen perquè el Bisbat ha autoritzat aquests aparells als campanars

Després que se sabés que el Bisbat autoritza la instal·lació d'antenes de telefonia mòbil als campanars, a causa dels alts lloguers que les empreses interessades els ofereixen, uns veïns de la zona alta de Montuïri s'han queixat per expressar el seu desconcert. De tota manera, però, cal dir que hi ha parròquies que no acaben d'estar d'acord amb la decisió.

Fa més o menys dos anys que es començaren a instal·lar antenes a un dels barris més emblemàtics de Montuïri, i des d'aquell moment, Gabriel Ferrer i Margalida Frau han fet tot el que han pogut perquè es tregui tota aquesta baluerna dels terrats veïns.

A més a més, al pati d'una de les cases hi ha tres o quatre generadors que estan en funcionament les 24 hores del dia. «El renou que fan aquests motors arriba a ser insuportable, quan te'n vas de ca teva encara el dus ficat al cervell, és realment molt molest», afirmen en Gabriel i na Margalida. «A l'estiu ens veiem obligats a dormir amb les finestres tancades, ja que si estan obertes és impossible aferrar el son», afegeixen.

Gabriel i Margalida han intentat per tots els mitjans possibles que l'Ajuntament del seu poble els escolti. «Vàrem organitzar una recollida de firmes, hem presentat queixes per escrit diverses vegades, però des de la Sala mai no ens han fet gaire cas, sembla que tenguin comissió per part de les empreses de telefonia. Ara estam en mans d'advocats, farem tot el que faci falta per aconseguir allò que volem». Segons expliquen Gabriel i Margalida, l'Ajuntament no ha posat mai cap impediment perquè s'instal·lin les antenes, «diria que ha estat tot el contrari».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris