muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

El Consell ajorna el debat sobre la compra de les casernes des Castell

El Govern no acceptà la urgència de la moció del Partit Popular

El Consell de Menorca va rebutjar debatre la compra de les casernes des Castell durant el darrer ple abans de les vacances d'estiu, el de dilluns. El Partit Popular presentà una moció per la qual demanava al Consell que adquirís les dues casernes. La proposta ni tan sols va arribar a ser debatuda, ja que els consellers del Pacte de Progrés varen votar en contra de la seva tramitació per la via d'urgència, una condició necessària perquè fos inclosa a l'ordre del dia del ple.

Aquesta negativa ha provocat que, de moment, la proposta popular quedi ajornada fins el mes de setembre, quan està previst que es retorni a l'activitat parlamentària. Tanmateix, amb el reglament a la mà existeix la possibilitat que es convoqui un ple extraordinari la darrera setmana de juliol o durant el mes d'agost.

La presidenta del Consell, Joana Barceló, va argumentar la postura de l'equip de govern afirmant que «és molt difícil justificar la urgència de la proposta procedent del PP sobre el tema de les casernes». Barceló es demana on eren els populars quan, des dels seus llocs de responsabilitat institucional, tenien potestat per solucionar aquest problema.

Per altra banda, també qualificà «d'oportunista» la moció i sol·licità el consens institucional entre l'Ajuntament des Castell, el Consell i el Govern balear per proporcionar una resposta a la demanda de més equipament públic dels ciutadans d'aquest municipi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris